dinsdag, 01 september 2015 16:45

Start competitie 2015-2016

Geschreven door

Start Competitie 2015-2016

Over twee weken (maandag 14 september) gaat de nieuwe R&C Biljart Competitie 2015-2016 van start.
De mappen zijn nog in de maak, maar worden eind deze week rondgebracht of eventueel per post gestuurd.
In deze mappen zitten de gebruikelijke paperassen, zoals jaarschema, speelschema, teamsamenstelling, wedstrijdformulieren en tellijsten.
Wat er dit jaar ontbreekt zijn de enveloppen met postzegels. Dit jaar gaan we proberen de uitslagen digitaal in te laten voeren door de teamleideres, die hiertoe gemachtigd zijn. Alle spelers kunnen bij Biljartpoint inloggen, maar alleen de teamleider kan uitslagen invoeren.
Het inloggen gaat vrij eenvoudig. Op de homepage van Biljartpoint (www.biljartpoint.nl) kan er ingelogd worden met behulp van het "bondsnummer". Dit is het spelersnummer, dat ook bij de teamsamenstelling is te zien. Als je geen wachtwoord hebt, kan dat hier ook aangevraagd worden.
Op de speelavond kunnen de uitslagen op het wedstrijdformulier bijgehouden worden, waarna de teamleider hiermee de uitslag in kan voeren. De stand wordt dan ook direct bijgewerkt. Als er meerdere teamleiders nodig zijn (maximaal 2 per team), dan kan dit aangevraagd worden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook andere leden dan teamspelers kunnen hiervoor opgegeven worden.

Wij wensen iedereen een bijzonder gezellige en sportieve R&C Biljart Competitie toe.

Namens R&C Biljart,

Dick Schoenmaker en René Schoone

 

Laatst aangepast op dinsdag, 01 september 2015 17:19