donderdag, 10 juli 2014 22:27

Start Competitie 2014 - 2015

Geschreven door

De competitie van het vorige seizoen (2013-2014) is weer spectaculair geëindigd in een hele spannende finale wedstrijd op zondag 15 juni.
Voor degenen die aanwezig waren: lucky you. Voor degenen die niet aanwezig waren of konden zijn: volgend jaar beter.

Het einde van een competitie houdt automatisch in het begin van een nieuwe competitie.
De inschrijving hiervoor is bij deze geopend.


Graag ontvang ik de inschrijvingen voor de competitie van het seizoen 2014 - 2015 via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor een inschrijving heb ik de volgende gegevens nodig:
- naam van het team (bij meerdere teams graag de nummering erbij)
- thuislocatie als de naam van het team niet overeenkomt hiermee
- dag van thuisspelen
- naam, mobiel nummer en mailadres van de captain
- namen van de teamspelers
- moyenne van de betreffende spelers (voor bekende spelers is dit niet nodig, omdat het moyenne van het afgelopen jaar gebruikt wordt)

Met name het mobiele nummer en het mailadres van de captain vind ik erg belangrijk omdat ik meer via deze elektronische weg wil communiceren.
De mobiele nummers en mailadressen van de andere spelers zijn ook bijzonder welkom, want dan heb ik ook nog alternatieve contactpersonen.

Met de inschrijvingen ga ik half augustus weer aan de gang met het maken van een indeling. Hierbij zal ik weer uitgaan van een indeling op sterkte, dus het correct aangeven van de spelers is erg belangrijk.

Wij wensen jullie een bijzonder prettige vakantie toe en hopen weer een geweldige inschrijving te ontvangen voor een nog betere competitie R&C Biljart Klein.

De Wedstrijdleiding

 

Laatst aangepast op dinsdag, 01 september 2015 18:24