Toernooi info Driebanden Individueel

Beste R&C leden en andere belangstellenden,

Eindelijk is de kogel door de kerk! Er komt dit jaar nog een heuse individuele titelstrijd binnen de R&C.

Dat daar strikte voorwaarden aan zijn verbonden lijkt ons duidelijk met zo een prachtig prijzenpakket en spetterende finale in het vooruitzicht.

Om alles overzichtelijk te houden volgen hier aan aantal afspraken.

Spelregelment:

  • Het toernooi is uitsluitend toegankelijk voor 3 bandenspelers die voor 1 jan 2018 lid waren bij de R&C.
  • Er is geen inschrijfgeld verschuldigd. Iedereen die deel wil nemen moet dat uiterlijk 1 maart kenbaar gemaakt hebben via het online inschrijfformulier op deze website.
  • Er wordt gespeeld in poule's van 4 spelers die dmv loting gevormd zijn.
  • In een halve competitie ontstaat er een ranking waaruit de nr.1 en 2 zich plaatsen voor de volgende ronde. Bij gelijke stand in matchpunten volgt er altijd een barrage partij, zodat er max.7 partijen gespeeld kunnen worden
  • Alle normale R&C regels en puntentelling zijn van toepassing, alleen de trekstoot om de spelvolgorde te bepalen komt even terug! De nieuwe moyenne's per 1 jan zijn bepalend voor de hoeveelheid te maken caramboles.
  • Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen er een aantal ronde's gespeeld moeten worden om de uiteindelijke 5 finalisten te bepalen die de finaleronde gaan spelen in ouderwetse ambiance om een heerlijk prijzen pakket: Winnaar 400 Euro aflopend naar 300, 200, 100 en voor nr 5 een echte troostprijs!
  • Plaats van handeling zullen alle deelnemende cafe's zijn en in ratio van opgegeven deelnemers zullen de poule's verdeeld worden.
  • Als de poule indeling na loting bekend is zal de bedrijfsleiding/uitbater in overleg met de spelers de tijd en datum bepalen wanneer de wedstrijden plaats kunnen vinden. Dit mag ook op een middag gebeuren! De maximale tijd voor de 7 potjes zal de 4 uur nooit overschrijden.
  • Natuurlijk beseffen wij dat deze geheel nieuwe opzet van zo'n tournooi tot veel vrijblijvendheid en discussie kan leiden. Wij denken echter dat dit typisch R&C is en de lijnen naar wedstrijdleiding en cafe in deze tijd van moderne communicatie en openheid kort en duidelijk kunnen zijn.

Namens de Individuele R&C tournooi organisatie,

Dick Schoenmaker

Laatst aangepast op dinsdag, 30 januari 2018 14:41